(vervolg band)
Een oneindige stoet beroemde muzikanten wilde maar al te graag spelen bij die leuke band, die hoewel beroemd, ook heel aardig bleef (wat bij andere bands wel eens heel anders gaat, bijvoorbeeld  Patricia Paay en (vooral!) Sammies Amerika Spaghetti die het presteerden om  in de pauze nog een prachtige trui van mij stelen, terwijl je er al zanger/schrijver vanuitgaat dat je elkaar - vooral als medemuzikanten- kan vertrouwen, lijkt mij.) Maar goed, daar kunnen de meningen over verdeeld zijn. Desondanks zou ik die trui wel graag terugkrijgen, dus bij deze een oproep aan de (on)eerlijke vinder: breng die trui terug, zand erover, ik zal er verder geen werk van maken....

Omdat er zoveel beroemde mensen met ze hebben gespeeld moeten we nu toch een selectie maken (wie we overslaan bij voorbaat excuses aangeboden maar nu moet ik beginnen:
Ramses Shaffy, Hans Dulfer, Wouter van Bemmel, Olav Ulrich, Marijke Vlug, Wim T. Schippers, Frits Barend, Ivo Niehe, Paul de Leeuw, Koos Postema, Annette van Trigt, Chiel en Marga van Praag, Candy Dulfer, Rinus Groeneveld, Abel de Lange, Miguelito di Chocolate, Toean Terroristo (zie aldaar), Doe Maar, Rudie Hoffman (die tragisch genoeg is overleden  een paar jaar geleden, we hebben hem toen herdacht in Ruigoord-dat hoort -jammer genoeg-ook bij het leven), Glenn Hahn, eveneens herdacht in Ruigoord ,Joost Krepel, Serdar Subuluglu en Jan des Bouvrie.

In 1986 kreeg de band  een Grammy voor het gehele oeuvre, en Toean Terroristo een Oskar voor de beste buitenlandse bijrol in de film "De 7 Samoerai slaan er weer op los en nu op de conga".
Desondanks is de band recent weer heropgericht, en voelt zich daarbij niet te beroemd of te beroerd om -naast de grote popconcerten en buitenlandse toernees- ook in een klein cafe, een discotheek(je), op een bruiloft, verpleeghuis, sociale werkvoorziening, bedrijfsfeest van een multinational, maar ook nationale bedrijven, of het MKB, te spelen.
Ook op een buurtfeest, een surpriseparty, een protestdemonstratie, een  lagere school (zwart of wit gelijk), een bachelorparty (of een bruiloft- zie hierboven), komt de band uitstekend tot zijn recht en garanderen we een spetterend feest!

terug naar band