Er wordt plotseling niets meer vernomen van Augusto Blanco. Later blijkt dat hij tot midden jaren 80 heeft doorgebracht in een klooster in Tibet en daarbij de 17de Tao Tee Qunjang heeft bereikt.Op een nacht verschijnt de Boeddha aan zijn bed en draagt hem op terug te gaan naar Nederland en de kloof tussen oost en west te slechten en toetsenist te worden van een "Veelkoppig Verlichte Variéthee Vamilie”. Het is August Blanco meteen duidelijk dat zijn geliefde leermeester hiermee de band Paolo Passionato bedoelt en verlost en verlicht sluit AB zich aan bij deze legendarische band.

Augusto Blanco houdt van snelle sportwagens, diepzeeduiken, paardrijden, snowboarden, klaver-jassen en jurken.

In 2011 werd een langgekoesterde wens van Augusto Blanco bewaarheid: hij (zij!) onderging een geslachtsverandering in de beroemde Genderkliniek van Paolo Passionato (zie: bio Paolo) te Antwerpen waardoor hij /zij veranderde van man in vrouw! Zodat zij nu Jacky K. heet en al het vrouwelijke in haar laat ontspruiten en bloeien. Wolfgang zeker(!) maar met een vrouwelijke twist.

wist u dit:

Van 1964 tot 1967 gaf Jacky K. compositie- en zangles aan onder meer het illustere duo John Lennon/Paul McCartney, van de u wellicht bekende popgroep “the Beatles”.
terug naar band
(vervolg Jacky K.)
paolo passionato