Jacky K.
"Augusto Blanco"
Deejay Bridgewater
Wlady Woodstock
Judy Garland-Podsada
Airto il Bottaio
"il Filosofo"
The Pennies from Heaven
Paolo Passionato
Paolo Passionato, de legendarische zanger van de wereldberoemde gelijknamige formatie uit de jaren 80 bracht zijn jeugd door in de sloppenwijken van Napels, als zesde zoon van de vermaarde zangeres Maria di Sorrento.
Paolo zong op zijn zevende jaar al de kroegen van Napels en omgeving plat. Dit moest wel, omdat zijn ouders geen geld hadden, en als ze het wel hadden, spendeerden ze het aan drugs en prostitutie. Echter, zoals iedereen weet, raakte Maria di Sorrento na een tragische liefdesaffaire aan lager wal en daarom vertrok Paolo Passionato toen hij 8 jaar oud  was naar Amsterdam. Daar deed hij de vooropleidingen van de toneelschool, kleinkunstacademie en conservatorium van Amsterdam, Den Haag en Rotterdam en deed een studie geneeskunde, omdat hij erg begaan was met het lot van zijn moeder, Maria di Sorrento.

Door zijn ongeėvenaarde vakmanschap en creativiteit wist Paolo de band Paolo Passionato and the Pennies from Heaven beroemd te maken in de hele wereld, tevens is hij een veelgevraagd studio- en sessiemuzikant.(zie de biografie-"Paolo-mijn leven als Passionato")
De jaren 90 en 00 zijn een groot mysterie , waarover Paolo zich in nevelen hult. Gevangenis? Wereldreis? Paolo wil er niet veel over kwijt....Het enige -vage- antwoord dat hij geeft is."..luister naar mijn muziek, ik leef in mijn nummers...."

lees meer
home
home
band
band
agenda
beeld &
geluid

Mirko goes
to Rio
Mirko goes
to Rio
Raffa Ravioli "Craniosacralia"