(vervolg The Pennies from Heaven)

The Pennies from Heaven - Inge "Bibi"Panetierre

Haar voorliefde voor pizza's maakte dat zij als een blok viel voor een pizzabakker uit Pisa. De bruiloft was groots, met fonteinen van champagne en torens van pizza. In een koets getroekken door acht paarden werd zij naar het huwelijksbootje gebracht. Desondanks is Inge "Bibi" Panetierre een eenvoudige meid gebleven, met wie je een heel goed gesprek kan voeren, en die een zeer ruime interesse in allerlei dingen heeft. Ze heeft vele hobbies waaronder koken en archeologie, maar de band staat natuurlijk voorop!

De kracht van "Bibi's" stem ligt in met name de dramatische presentatie; ze zingt haar partijen op een buitengewoon meeslepende wijze en met volle overtuiging. Hierbij komt dat de stem van Bibi een vrij uniek timbre heeft, waardoor zij in elke opname onmiddellijk herkenbaar is. Onlangs heeft Bibi met pijn in het hart Pisa verlaten om weer samen met haar broer, waar zij de zus van is, op het podium te staan en menige zaal in grote vervoering te brengen.

The Pennies from Heaven - Marlie Massionata

Marlie Massionata is dus het jongste nichtje van Paolo Passionato, maar dat valt onder het medisch beroepsgeheim. Wel is het brandende zang- en danstalent van de nieuwe Madonna onmiskenbaar. En daarin lijkt ze dus veel op haar oudste neef -en voorbeeld- Paolo dus. Marlie De Parel Massionata is in staat om in haar eentje een zaal met -pak em beet- 10.000 mensen gedurende 2,5 uur te boeien door haar immense charisma, zoals laatst bleek bij haar optreden in Riga, Letland toen de rest van de band verhinderd was.!

VERTROUWELIJK!!!!CONFIDENTIAL!!!! Marlie Massionata is een wereldberoemde Cumbiazangeres, en het tweelingzusje van de Jamaicaanse reggaezanger Bob Marlie

terug naar band